Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να εκπροσωπεί τους Έλληνες και να υποστηρίζει όλες τις πτυχές του Ελληνισμού. Τα υπάρχοντα κόμματα απορρίπτουν ένα κομμάτι του Ελληνισμού.

Το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.

Οταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρή τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του.
Τα Δίκαια του Ανθρώπου, άρθρο 35.

Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Κατοχή όπλων

Το Ελληνικό Έθνος είναι έθνος πολεμιστών, και όχι έθνος αμνών όπως θέλουν να το καταντήσουν οι εχθροί του. Η ελεύθερη οπλοφορία είναι σήμα κατατεθέν των ελευθέρων πολιτών. Η απαγόρευση οπλοφορίας, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στους Έλληνες πολίτες αποτελεί όνειδος.
Η κατοχή όπλων είναι σύμβολο ελευθερίας. Το όπλο προστατεύει την ..ελευθερία, την τιμή, την οικογένεια, την περιουσία του Έλληνος, και ουδείς νεοβυζαντινός γραφειοκράτης έχει το δικαίωμα να του το στερεί.
Η ελεύθερη οπλοφορία όπου έχει εφαρμοστεί μείωσε απότομα το έγκλημα. Οι εγκληματίες τρομάζουν όταν ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν ωπλισμένους πολίτες. Αλλά όσο οι εγκληματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περίστροφα ενώ οι απλοί πολίτες αδυνατούν, το πλεονέκτημα είναι υπέρ των κακοποιών.
Η ελεύθερη οπλοφορία έχει και έναν άλλο, πολύ πιο σημαντικό σκοπό: αποτρέπει την κρατική δικτατορία. Οι κυβερνώντες φοβούνται να καθυποτάξουν τον λαό με την χρήση βίας. Τρέμουν στην ιδέα ότι αν διαπράξουν εγκλήματα κατά του έθνους, ο λαός θα επαναστατήσει εναντίον τους. Η ελεύθερη οπλοφορία σπάει το κρατικό μονοπώλιο στην βία. Διακηρύσσει ότι το δικαίωμα στην άμυνα δεν είναι κρατικό μονοπώλιο, αλλά πρώτιστα ιδιωτικό δικαίωμα.
Απαιτούμε την ελεύθερη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και οπλοφορία περιστρόφων. Αφού περάσει σχετική εκπαίδευση, ελεγχθεί το ποινικό του μητρώο και διαπιστωθεί ότι έχει σώας τας φρένας, να μπορεί οιοσδήποτε Έλλην να αγοράζει, να κατέχει και να φέρει όπλα, χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα πυρομαχικών.
Οι Έλληνες δεν πρέπει να πέφτουν θύματα της ρωμέϊκης κρατικής προπαγάνδας που απαιτεί συνεχώς την παράδοση των όπλων. Σε καμμία περίπτωση να μην παραδίδουν τα όπλα τους οι Κρητικοί και οι Μανιάτες. Αντιθέτως να αυξήσουν τον οπλισμό τους.
Για τα εγκλήματα δεν φταίνε τα όπλα όπως ψευδώς ισχυρίζονται οι αμνοί της πολιτικής. Φταίνε οι άνθρωποι που τα χειρίζονται, και κυρίως η ατιμωρησία των εγκληματιών. Όταν κάποιος διαπράττει ένοπλη ληστεία και ξέρει ότι σε 5-6 έτη θα βρεθεί εκτός φυλακής, αποθρασύνεται. Δεν σκοτώνουν τα όπλα. Σκοτώνει η έλλειψη πειθαρχίας και αυστηρής τιμωρίας των κακοποιών.
Με το να αφαιρούνται τα όπλα από όλους τους νομοταγείς πολίτες επειδή κάποιος πολίτης διέπραξε ένα έγκλημα, εισάγεται στην νομοθεσία η ομαδική ευθύνη και επιβάλλεται συλλογική ποινή. Η οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών σε όποιο κράτος και αν ζουν. Θα είχαν γλυτώσει από αρκετές γενοκτονίες οι Έλληνες αν είχαν το δικαίωμα οπλοφορίας.

1 σχόλιο:

  1. Συνφωνώ απολύτως με τον Κρισαίο.

    Κατάγομαι από την Ανώπολη Σφακίων, (γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανια).

    4-5 φορές με διάφορους τρόπους προσπάθησαν, οι "Νεοβυζαντινοί" κατακτητές, να αφοπλίσουν την Κρήτη, (Χανια, Ρέθυμνο- Σφακιά, Ανώγεια)κ.λ.π., αλλά.... δεν ήξεραν με ποιούς είχαν να κάνουν.

    με εκτίμηση ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

    Υ.Γ. Ά! ξέχασα να δηλώσω ότι όποιος με αποκαλέσει.... "Ρωμιό", θυμώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

featured-video

Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν


ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ

Νέα απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα made in usa!

Νέα απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα made in usa!
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ πρεσβεία στην Κύπρο παρακολουθεί, καταγράφει, αξιολογεί και αξιοποιεί όλες τις πολιτικές κινήσεις στην Κύπρο. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύεται από απόρρητο έγγραφο του Ιουνίου του 2007 το οποίο περιήλθε στα χέρια μας σχετικά με τις πολιτικές θέσεις και τις προεκλογικές δραστηριότητες του υποψηφίου για την προεδρία τότε Κώστα Θεμιστοκλέους.

Μήπως πρέπει να ευχαριστούμε τους «αντιρατσιστές» διότι επανέφεραν το Απαρτχάιντ;

Μήπως πρέπει να ευχαριστούμε τους «αντιρατσιστές» διότι επανέφεραν το Απαρτχάιντ;
Μία ωραία ημέρα γύρω στα έτη «1995»-«1996»(μ.α.χ.χ), η Ελλάς γέμισε «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, και «αντιρατσιστικά» συνθήματα. Ο «αντιρατσιστικός» πυρετός έλαβε διαστάσεις επιδημίας. «Κάτω ο ρατσισμός», «όχι στην ξενοφοβία», «δεν υπάρχουν φυλές», «όλοι είμαστε ίσοι» κλπ, έκραζαν οι «αντιρατσιστές».

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι φυτώριο ανθελληνικής προπαγάνδας

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι φυτώριο ανθελληνικής προπαγάνδας
Λέγεται ότι το Πάντειο είναι το φυτώριο των αφελληνισμένων συνειδήσεων. Βρήκαμε τον προσφάτως αποφοιτήσαντα φοιτητή Βαγγέλη Κ., ο οποίος σε μία σύντομη συνέντευξη μας σόκαρε. Βαγγέλη, ποιοι καθηγητές κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα στο Πάντειο;

Παιχνίδια κατασκόπων

Παιχνίδια κατασκόπων

Tο X.A. μητέρα των σκανδάλων -ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ;«Aρπαξε να φας και κλέψε να ’

Tο X.A. μητέρα των σκανδάλων -ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ;«Aρπαξε να φας και κλέψε να ’
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ:Eλάχιστη μόνο εικόνα από την κορυφή του παγόβουνου που λέγεται Xρηματιστήριο αποκαλύπτουν οι τελευταίες εξελίξεις που εξελίσσονται κινηματογραφικά και αποκαλύπτουν τον αντιφατικό κόσμο της διαπλοκής των επιχειρηματιών με τους πολιτικούς.

ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΔΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΥ

ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΔΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΥ
Ζήνα θεών τον άριστον αείσομαι ηδέ μέγιστον, ευρύοπα, κρείοντα, τελέσφορον. Ιληθ' ευρύοπα Ολύμπιε κύδιστε μέγιστε. Ζεύς πρώτος εγένετο. Ζεύς ύστατος αρχικέραυνος. Ζεύς κεφαλή. Ζεύς μέσσα. Διός δ'εκ πάντα τέτυκται. Ζεύς πυθμήν γαίης τε και ουρανού αστερόεντος. Ζεύς πνοιή ανέμων. Ζεύς ακαμάτου πυρός ορμή. Ζεύς πόντου ρίζα. Ζεύς ήλιος ηδέ σελήνη. Ζεύς βασιλεύς. Ζεύς αυτός απάντων αρχιγένεθλος. Εν κράτος, είς δαίμων γένετο, μέγας αρχός απάντων. Εν δε δέμας βασίλειον, εν ώ τάδε πάντα κυκλείται. Πύρ και ύδωρ και γαία και αιθήρ, νύξ τε και ήμαρ. Κικλήσκω μέγαν, αγνόν, Ολύμπιον, ακραίον, ερισμάραγον Δία, νεφεληγερέτην, περίφαντον, ηέριον, φλογόεντα, πυρίδρομον, ηεροφεγγή, αστράπτοντα σέλας νεφέων παταγοδρόμω αυδή, βρύμηνιν, ανίκητον θεόν αγνόν, αστραπέα Δία, υέτιον, παγγενέτην, βασιληά μέγιστο (τετράκις στα 4 σημεία) Κλύθι Ζεύ. Ζεύ πολυτίμητε, Ζεύ άφθιτε, τήνδε τοι ημείς μαρτυρίην τιθέμεσθα λυτήριον, ηδέ πρόσευξιν. Κλύθι Ζεύ. Ζεύ Αιώνων βασιλεύ, ευρύοπα, παγγενέτα, διά σήν κεφαλήν εφάνη τάδε πάντα γαία θεά μήτηρ, ορέων θ'υψαύχενες όχθοι, και πόντος, και πανθ' οπόσ' ουρανός εντός έταξε. Κλύθι Ζεύ. Ζεύ κρόνιε, Ζεύ πάτερ, υψίβρομον πυρσαυγέα κόσμον ελαύνων, Ζεύ Ολύμπιε, σκηπτούχε, καταιβάτα, οβριμόθυμε, παντογένεθλε, αρχή πάντων, πάντων τε τελευτή, ακραίε, υέτιε, σεισίχθων, αυξητά, καθάρσιε, παντοτινάκτα, αστράπιε, κεραύνιε, βρονταίε, φυτάλιε Ζεύ. Κλύθι ακραίε Ζεύ, κλύθι υέτιε, κλύθι αιολόμορφε. Δεύρο παντός κτίστα, Θεών Θεέ , κοίρανε παντός, και χάριν λοιβής δίδου συνεχείς καρποτρόφους όμβρους επί την Ελλήνων γήν. (σπονδή τρίς) Χαίρε Ζεύ. Χαίρε Μέγα Θεέ Πατρώε, βασιλεύ μέγιστε, αυτοπάτωρ, πανυπέρτατε, μακάρων τε θεών πάτερ ηδέ και βροτών, ίλαος είης, ευτυχίην Ελλησι προφαίνων. Χαίρε Πάτερ, χαίρ' αύθι Ζεύ άναξ, παντοκράτωρ.

ΚΥΠΡΟΣ -ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΣ 1974

ΚΥΠΡΟΣ -ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΣ 1974
Τι είχε συμβεί στ΄αλήθεια και η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μίλησε στην αποφασή της , για απομάκρυνση "΄ολων των στοιχείων και το κάθε μορφης στρατιωτικό προσωπικό ";

Πώς γράφεται η μελλοντική ιστορία των Ελλήνων

Πώς γράφεται η μελλοντική ιστορία των Ελλήνων
Η πολιτιστική αλλαγή μοιάζει με ένα υπόγειο ρεύμα. Ρεύμα που πολλές φορές χρειάζεται αιώνες για να έρθει στην επιφάνεια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ :ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ-ΕΝΟΧΑ ΧΕΡΙΑ :ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ :ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ-ΕΝΟΧΑ ΧΕΡΙΑ :ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...
***ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΡΑΛΛΗ" ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ !!***

"University Spy - A True Story" / "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια"

"University Spy - A True Story" / "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια"
Η CIA έχει γινει σημερα το παγκόσμιο Υπουργείο Παιδείας και κανενα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει την παραμικρη δυνατοτητα να ξεφυγει απο τον ελεγχο της. Ενα βιβλιο, που θα καταπληξει οσους ακομη δεν καταλαβαν τι γινεται

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Πώς θα συνεδρίαζε η λέσχη με την απουσία των πολιτικών πρωταγωνιστών της χώρας; Δεν είναι πασιφανές ότι το θεατρικό σκηνικό δεν συγκινεί πλέον κανένα; Ας δούμε τώρα τις αντιφάσεις διεξοδικά. ....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.
ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ…..

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ο συμβιβασμός.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ο συμβιβασμός.
Να επιφορτιστεί ο πρωθυπουργός Παπανδρέου να τον απολύσει.. Άν κάτι πάει στραβά , τότε να αναλάβει η NSA , σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ...

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ.

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Σημειώσεις ενός δημοσιονόμου...

NSA-ΟΙ Εντολές πρός τον Ανδρέα Παπανδρέου απο το 1974.

NSA-ΟΙ Εντολές πρός τον Ανδρέα Παπανδρέου απο το 1974.
Ο βέρνον Γουώλτερ, που είχε υπό την εποπτεία του τον Α Παπανδρεόυ , προσηλθε μία ώρα αργότερα. Ο Μπραΐαν Κρόζιερ κρατουσε τα {πρακτικά} της συζήτησης από την αρχή. Τα θέματα ήταν απλά:

Οι ΗΠΑ πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα;

Οι ΗΠΑ πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα;
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο.

"Μέδουσα"

"Μέδουσα"
Περίεργο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ένα βιβλίο των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ με τον τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ» που το υπογράφει κάποιος JOHN X.

Άκρως απόρρητο: Απο: Υπουργείο Αμυνας.

Άκρως απόρρητο: Απο: Υπουργείο Αμυνας.
ΘΕΜΑ:Εφαρμογη Προεδρικών οδηγιών. Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του συνημμένου Μνημονίου. Αποτελέσματα ενεργειών σας να αναφέρετε σε εμάς και στην επιτροπή 40.

Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»

Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»
Αναταραχή και φόβος θα είναι ο στόχος του ΣΧΕΔΙΟΥ «ΜΙΝΑΡΕΣ». το οποίο έχει σχεδιαστεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ απεργίες,διαδηλώσεις , κατάληψη αστυνομικών τμημάτων, δολοφονίες και τραυματισμούς, εμπρησμούς ,και ληστείες.

NSSM 1 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ………ΜΑΡΤΙΟΣ 1987-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

NSSM 1 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ………ΜΑΡΤΙΟΣ 1987-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τα κρίσιμα για την Ελλάδα εκείνα 24ωρα , ελληνικά και τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. Οι τυφλοί του Αιγαίου. «Λοιπόν παιδιά μου ...;.αύριο τέτοια ώρα θα έχουμε μεγάλο γλέντι ...;» είπε ο στρατηγός Λόουτζ , επί κεφαλής της JUSSMAGG στην Ελλάδα. ΗΤΑΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1987.

ΤΟ τεχνικό μέρος της Επιχείρησης OVERKILL είναι το εξής...

ΤΟ τεχνικό μέρος της Επιχείρησης OVERKILL είναι το εξής...
1} Ναρκοθέτηση των ελληνικών λιμανιών τησ Μακεδονίας-Θράκης{Θεσσαλονίκης , Καβάλας, Αλεξανδρούπολης κ.λ.π.}

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
}Αν επιβληθούν, πρώτα θα ισχυροποήσουν τη θέση τους με την αυτόνομη εξόρυξη των Ελληνικών πετρελαίων , διαταράσσοντας με αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια πετρελαική πολιτική, ενω θα δυναμώσουν την Ελληνική οικονομία.

Στα 730 δισ. δραχμές ο λογαριασμός για τα «αόρατα» δάνεια .Η "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΙΤΗ" ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠ

Στα 730 δισ. δραχμές ο λογαριασμός για τα «αόρατα» δάνεια .Η "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΙΤΗ" ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠ
H ώρα του ταμείου για τα σύγχρονα χρηματοοικονομικά προϊόντα φθάνει, και ο λογαριασμός για το 2003 ανέρχεται στα 2,3 δισ. ευρώ (730 δισ. δραχμές). Tο ποσό αυτό πρέπει να καταβληθεί από το υπουργείο Oικονομικών για την αποπληρωμή τριών δανείων που στηρίχθηκαν στα νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Τα σύγχρονα χρηματοοικονομικά προϊόντα πρωτοχρησιμοποιήθηκαν από την Eλλάδα το 1998 και ήταν ένα από τα συστατικά στοιχεία εμπλουτισμού του οράματος του λαϊκού καπιταλισμού.

ΦΑΚΕΛΟΣ:ΚΥΠΡΟΣ 1974

ΦΑΚΕΛΟΣ:ΚΥΠΡΟΣ 1974
(ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ)

Αναβάθμιση του Ελληνικού Πολεμικού Δόγματος

Πολιτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Επαναστάσεως

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ :ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ....

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ :ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ....
Όταν πολλά χρόνια αργότερα , το 1980 κουβεντιάζαμε στο σπίτι του, (Στ. Στεφανόπουλου) στην οδό Λάχητος 5, παραδέχθηκε ότι διέπραξε το μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ 1984, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΦΡΟΔΟΧΟΥΣ...

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ -Η συγκρατημενη στρατηγική-Η ιδέα μιας τελικής διευθέτησης..

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ -Η συγκρατημενη στρατηγική-Η ιδέα μιας τελικής διευθέτησης..
Θα εφεύρουμε έναν πόλεμο στον οποίο οι άλλοι θα είναι επιτιθέμενοι !....

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Θα πρέπει να στρέψουμε κυρίως την προσοχή μας στου νέους, στα λύκεια, και τα σχολεία γενικότερα, τις αγορές, τα εργοστάσια, τα μπάρ, τους χώρους διασκέδασεις ......ειδικά των νέων !!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ***ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ***ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠ.
***ΤΟ 30% ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ******** ****ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ**********ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ***ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ***ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ *****ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ****

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.
Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.