Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να εκπροσωπεί τους Έλληνες και να υποστηρίζει όλες τις πτυχές του Ελληνισμού. Τα υπάρχοντα κόμματα απορρίπτουν ένα κομμάτι του Ελληνισμού.

Το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.

Οταν η διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού και δεν εισακούη τα παράπονά του, το να κάμη ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζη τα άρματα και να τιμωρή τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του.
Τα Δίκαια του Ανθρώπου, άρθρο 35.

Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Οργάνωση Ελληνικής πολιτοφυλακής


Το ζήτημα της οργανώσεως Ελληνικών πολιτοφυλακών απασχόλησε τους Ιερείς σε όλα τα στάδια του Ιερού Πολέμου. Η Ελληνική πολιτοφυλακή δεν δημιουργείται εν μία νυκτί. Η συμπαγής δομή εξυφαίνεται δια της καθημερινής ιδεολογικής καθοδηγήσεως.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές διοικούνται από ηγήτορες με ειδική στρατιωτική εκπαίδευση.
Μέλη των Ελληνικών πολιτοφυλακών γίνονται μόνον Έλληνες στο θρήσκευμα με Ελληνική φυλετική καταγωγή.
Το υποψήφιο μέλος γίνεται δεκτό αφού πρώτα ορκιστεί πίστη στα ιδανικά του Ελληνισμού, με τελετουργικό εισδοχής. Για να γίνει κάποιος μόνιμο μέλος πρέπει να δοκιμαστεί και να αποδείξει την αξία του στην μάχη.  
Οι βαθμοί ιεραρχίας των Ελλήνων αξιωματικών σε κάθε μονάδα καθορίζονται βάσει του αριθμού των πολιτοφυλάκων.
Όσοι Έλληνες πολιτοφύλακες αποστατούν ή προδίδουν το σώμα, τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.
Η οικογένεια λαμβάνει χρηματική βοήθεια σε... περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου ενός Έλληνος πολιτοφύλακος.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές εξελίσσονται οργανωτικώς όσο αυξάνουν οι υποχρεώσεις και οι δικαιοδοσίες των. Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές προστατεύουν τον Ελληνικό Λαό και εν ανάγκη απονέμουν δικαιοσύνη επί τόπου. Ο Έλλην πολιτοφύλαξ είναι ανακριτής και δικαστής.
Όσοι εγκληματίες συλλαμβάνονται, δικάζονται άμεσα από τοπικό επαναστατικό δικαστήριο με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν υπάρχει τοπικός δικαστής, ο αρχαιότερος πολιτοφύλαξ εκτελεί χρέη δικαστού.
Καθήκοντα Ελληνικών πολιτοφυλακών: προστασία σωματικής ακεραιότητος και περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.
Προστασία των Ελληνικών πολιτιστικών συνόρων από κάθε είδους προσβολή. Προστασία από δημογραφική εισβολή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Προστασία από το παρεμπόριο αλλοφύλων και αλλοθρήσκων.
Προστασία από το κοινό έγκλημα(ναρκωτικά, ληστείες, βιασμοί, εμπρησμοί).
Άμυνα και επίθεση στην έξωθεν και έσωθεν οικονομική τρομοκρατία, η οποία προσπαθεί να σκλαβώσει τον Ελληνισμό σε ξένους οικονομικούς οργανισμούς.
Προστασία της Ελληνικής Θρησκείας από βλασφημίες και από καταστροφές Ελληνικών Ναών και κειμηλίων.
Προστασία της Ελληνικής Φυλής από επιμειξίες.
Προστασία των αγέννητων Ελλήνων από εκτρώσεις. Προστασία του Ελληνικού Έθνους από την πολιτιστική και πολιτική αφομοίωση σε ξένους πολιτιστικούς και πολιτικούς οργανισμούς.
Προστασία της Ελληνικής Φύσεως από εμπρησμούς, χημικά και πυρηνικά απόβλητα, πετρελαιοκηλίδες, λαθροκυνηγούς.
Προστασία της Ελληνικής ιδεόσφαιρας από την εισβολή αλλοτρίων δοξασιών.
Προστασία των Ελλήνων από τρομοκρατικές ενέργειες.
Προστασία της Ελληνικής Διασποράς από μισελληνικούς διωγμούς.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές εμφυσούν στα μέλη τις ιδέες της Ελληνικής Θρησκείας, της Πατρίδος, της Φυλής, του Έθνους, της οικογενείας, της τιμής, του καθήκοντος. 
Ο Έλλην πολιτοφύλαξ θυσιάζεται για την δόξα των Αθανάτων Πατρώων Θεών. Πιστεύει στην υπεροχή του Ελληνικού Έθνους. Τιμωρεί αμείλικτα την καταστροφή εθνικών συμβόλων. Εξολοθρεύει όποιον βοηθά τους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς. Προστατεύει τον θεσμό της οικογενείας και διώκει όσους εγκληματίες προωθούν τις εκτρώσεις στα Ελληνικά ζευγάρια. Τιμωρεί πάραυτα τους κοινούς εγκληματίες. Ληστές, βιαστές, εμπρηστές, έμποροι ναρκωτικών μαστιγώνονται δημοσίως προς παραδειγματισμό.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες έχουν την ευθύνη για την πάταξη του παρανόμου ξένου εμπορίου. Όλα τα παράνομα ξένα εμπορεύματα κατάσχονται στην πηγή της εισόδου στην χώρα. Όσοι τα εμπορεύονται τουφεκίζονται. Όσα τα αγοράζουν μαστιγώνονται. Η έννοια του «ελευθέρου» εμπορίου διώκεται ποινικώς ως ανθελληνική συμπεριφορά. Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές επιβάλλουν την αγορά Ελληνικών προϊόντων. Φυλακίζουν όποιον εργοδότη προσλαμβάνει αλλοφύλους και αλλοθρήσκους στην εργασία του.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές υπερασπίζουν τα Ελληνικά δικαιώματα ως τα μόνα αληθινά ανθρώπινα δικαιώματα. Απαγορεύουν την σύσταση και λειτουργία διεθνιστικών μισελληνικών οργανώσεων υπό το προσωπείο του ανθρωπισμού. Όποια οργάνωση δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά δικαιώματα τίθεται εκτός νόμου.
Οι αξιωματικοί των Ελληνικών πολιτοφυλακών εκπαιδεύουν διαρκώς τους πολίτες στις τεχνικές συλλογικής αμύνης.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες ευθύνονται με την αυστηρή τήρηση των Ελληνικών Ηθών και Εθίμων. Επιβάλλονται κανόνες Ελληνικής ενδυμασίας, ονοματολογίας και διατροφής. Απαγορεύονται οι προσβλητικοί χοροί και τα προσβλητικά τραγούδια, όπως το τσιφτετέλι. 
Φοιτητές, καθηγητές, δημοσιογράφοι, εργάτες, τεχνίτες, επιστήμονες, ελέγχονται και συνδέονται με τις Ελληνικές πολιτοφυλακές. Οι τράπεζες, ο καλλιτεχνικός χώρος, η δικαιοσύνη, τα μέσα ενημερώσεως τελούν σε αγαστή συνεργασία με τις Ελληνικές πολιτοφυλακές.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές διεξάγουν μεγάλο μέρος των ιδεολογικών τους επιχειρήσεων κατά των εχθρών μέσω διαδικτύου.
Κάθε Ελληνική πολιτοφυλακή συνθέτει παιάνες, σχεδιάζει θυρεούς, υιοθετεί στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία, δημιουργεί αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, οργανώνει διοικητική μέριμνα και τροφοδοσία, λειτουργεί τμήμα κατασκοπείας-αντικατασκοπείας, και τμήμα διαφωτίσεως και ψυχολογικού πολέμου.
Οι Έλληνες πολιτοφύλακες εκπαιδεύονται στον ανταρτοπόλεμο, είτε στην πόλη, είτε στα βουνά. Τρομοκρατούν τον εχθρό αρπάζοντας τα υπάρχοντά του. Διαλύουν τις συγκεντρώσεις του εχθρού. Κλείνουν τα μμε του εχθρού. Συλλαμβάνουν, δικάζουν και εκτελούν τους μισέλληνες ηγέτες.
Οι Ελληνικές πολιτοφυλακές έχουν στελέχη ειδικευμένα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι πολιτοφύλακες εξειδικεύονται σε όλες τις μορφές του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτιστικού, ψυχολογικού, οικονομικού, δημογραφικού, στρατιωτικού και πολιτικού πολέμου.
Οι πηγές χρηματοδοτήσεως των Ελληνικών πολιτοφυλακών διαφέρουν αναλόγως της περιστάσεως. Μπορούν να κατάσχουν χρήματα από τον εχθρό, να λαμβάνουν ποσοστό από την πάταξη της διαφθοράς, να λαμβάνουν ένα μερίδιο επί των καθαρών κερδών από την προστασία των Ελληνικών προϊόντων έναντι των ξένων προϊόντων, ή να χρηματοδοτούνται με εθελοντικές εισφορές Ελλήνων. Μπορούν να εκτυπώνουν το δικό τους χρήμα, και να το καθιστούν νόμιμο μέσον συναλλαγής.   
Κάθε Ελληνική πολιτοφυλακή έχει πειθαρχικό τμήμα το οποίο εξουδετερώνει τους προβοκάτορες που εισέρχονται στις τάξεις των πολιτοφυλάκων. Εκτός αυτού του προβλήματος, οι Ελληνικές πολιτοφυλακές αντιμετωπίζουν προβοκάτσιες του εχθρού σε καθημερινή βάση. Ο εχθρός διαπράττει λεηλασίες, κλοπές, βιασμούς, δολοφονίες αθώων, και προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη στους Έλληνες πολιτοφύλακες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η τιμωρία των προβοκατόρων είναι ανηλεής.
Κεντρικός σκοπός των Ελληνικών πολιτοφυλακών είναι να προστατεύουν την Ελληνική ιδεόσφαιρα από κάθε παρέκκλιση. Όσο περισσότερους εχθρούς αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός σε όλα τα μέτωπα (δημογραφικό, πολιτιστικό, οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό), τόσο περισσότερο άτεγκτη οφείλει είναι η στάση των Ελληνικών πολιτοφυλακών. Καμμία υποχώρηση. Κανένας συμβιβασμός. Πλήρης αδιαλλαξία. Οι ελιγμοί γίνονται για να εξαπατηθεί ο εχθρός, και όχι για να αυταπατώνται οι Έλληνες.  
Οι επικεφαλής των Ελληνικών πολιτοφυλακών δίνουν μετάλλια για την πιό ηρωική πολιτοφυλακή που αμύνεται μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Μετάλλιο για την πιό αρπακτική πολιτοφυλακή, που λεηλατεί τα υπάρχοντα του εχθρού.
Μετάλλιο για την πιό αγριωπή πολιτοφυλακή, που επιτίθεται και ξεκοιλιάζει τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό πονηρή πολιτοφυλακή, που εξαπατά με κάθε μέσον τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό ωργανωμένη και πειθαρχημένη πολιτοφυλακή, που διατηρεί την συνοχή της κάτω από τις πιό αντίξοες συνθήκες.
Μετάλλιο για την πιό εκδικητική πολιτοφυλακή, που προκαλεί σκληρά αντίποινα στον εχθρό. Μετάλλιο για την πιό ευρηματική πολιτοφυλακή, που χρησιμοποιεί καινοτομίες και υψηλή τεχνολογία για να καθυποτάξει τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό μορφωμένη πολιτοφυλακή, που έχει στις τάξεις της τους περισσοτέρους διανοουμένους.
Μετάλλιο για την πιό πλούσια πολιτοφυλακή, που έχει αφαιρέσει τα περισσότερα πλούτη από τον εχθρό.
Μετάλλιο για την πιό φυλετικώς συνειδητοποιημένη πολιτοφυλακή, που τα μέλη τους γεννούν τα περισσότερα και υγιέστερα Ελληνόπουλα.
Μετάλλιο για την πιό ιερατική πολιτοφυλακή, που διοικείται από τους πιό φανατικούς θρησκευομένους Έλληνες.
Στην ψυχή κάθε Έλληνος πολιτοφύλακος χαράσσονται οι λέξεις: Ελληνική Θρησκεία, Ελληνικό Έθνος, Ελληνική Φυλή, Ελληνικός Πολιτισμός, Ελληνική Φύση. Ο Έλλην πολιτοφύλαξ πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Διεξάγει ταυτοχρόνως θρησκευτικό, εθνοτικό, φυλετικό, πολιτιστικό, και οικολογικό πόλεμο.
 Η Ελληνική πολιτοφυλακή καλλιεργεί στα μέλη της την αυτοπειθαρχία, την αφοσίωση, την αυτοπεποίθηση, την ευρωστία, την αντοχή, την αυτοθυσία, την πίστη, την σωματική και ψυχική καθαρότητα.
Βασικά συνθήματα των Ελληνικών πολιτοφυλακών: Θρησκεία και οικογένεια. Αίμα και τιμή. Έθνος και αξιοκρατία. Σεβασμός στις παραδόσεις και ελευθερία του λόγου. Νόμος και τάξη.
Κάθε Ελληνική Κοινότητα εκπαιδεύει την δική της πολιτοφυλακή. Η καθημερινή εξάσκηση στον πόλεμο για την εθνική επιβίωση θα αναδείξει τα ψυχικά χαρίσματα όλων των Ελλήνων. Σύντομα η ένοπλη αντίσταση κατά των μισελλήνων κατακτητών γίνεται δεύτερη φύσις στον Έλληνα πολιτοφύλακα. Οι αρχικοί δισταγμοί μετατρέπονται σε αταλάντευτη αυτοπεποίθηση. Και οι νέοι Έλληνες πολιτοφύλακες με την βοήθεια των Πατρώων Θεών εφορμούν ακάθεκτοι κατά των εχθρών του Ελληνικού Γένους. Οι νέοι θρίαμβοι μόλις άρχισαν να στεφανώνουν τους Έλληνες πολιτοφύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

featured-video

Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν


ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ

Νέα απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα made in usa!

Νέα απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα made in usa!
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ πρεσβεία στην Κύπρο παρακολουθεί, καταγράφει, αξιολογεί και αξιοποιεί όλες τις πολιτικές κινήσεις στην Κύπρο. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύεται από απόρρητο έγγραφο του Ιουνίου του 2007 το οποίο περιήλθε στα χέρια μας σχετικά με τις πολιτικές θέσεις και τις προεκλογικές δραστηριότητες του υποψηφίου για την προεδρία τότε Κώστα Θεμιστοκλέους.

Μήπως πρέπει να ευχαριστούμε τους «αντιρατσιστές» διότι επανέφεραν το Απαρτχάιντ;

Μήπως πρέπει να ευχαριστούμε τους «αντιρατσιστές» διότι επανέφεραν το Απαρτχάιντ;
Μία ωραία ημέρα γύρω στα έτη «1995»-«1996»(μ.α.χ.χ), η Ελλάς γέμισε «αντιρατσιστικές» οργανώσεις, και «αντιρατσιστικά» συνθήματα. Ο «αντιρατσιστικός» πυρετός έλαβε διαστάσεις επιδημίας. «Κάτω ο ρατσισμός», «όχι στην ξενοφοβία», «δεν υπάρχουν φυλές», «όλοι είμαστε ίσοι» κλπ, έκραζαν οι «αντιρατσιστές».

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι φυτώριο ανθελληνικής προπαγάνδας

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι φυτώριο ανθελληνικής προπαγάνδας
Λέγεται ότι το Πάντειο είναι το φυτώριο των αφελληνισμένων συνειδήσεων. Βρήκαμε τον προσφάτως αποφοιτήσαντα φοιτητή Βαγγέλη Κ., ο οποίος σε μία σύντομη συνέντευξη μας σόκαρε. Βαγγέλη, ποιοι καθηγητές κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα στο Πάντειο;

Παιχνίδια κατασκόπων

Παιχνίδια κατασκόπων

Tο X.A. μητέρα των σκανδάλων -ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ;«Aρπαξε να φας και κλέψε να ’

Tο X.A. μητέρα των σκανδάλων -ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ;«Aρπαξε να φας και κλέψε να ’
ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ:Eλάχιστη μόνο εικόνα από την κορυφή του παγόβουνου που λέγεται Xρηματιστήριο αποκαλύπτουν οι τελευταίες εξελίξεις που εξελίσσονται κινηματογραφικά και αποκαλύπτουν τον αντιφατικό κόσμο της διαπλοκής των επιχειρηματιών με τους πολιτικούς.

ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΔΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΥ

ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΔΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΥ
Ζήνα θεών τον άριστον αείσομαι ηδέ μέγιστον, ευρύοπα, κρείοντα, τελέσφορον. Ιληθ' ευρύοπα Ολύμπιε κύδιστε μέγιστε. Ζεύς πρώτος εγένετο. Ζεύς ύστατος αρχικέραυνος. Ζεύς κεφαλή. Ζεύς μέσσα. Διός δ'εκ πάντα τέτυκται. Ζεύς πυθμήν γαίης τε και ουρανού αστερόεντος. Ζεύς πνοιή ανέμων. Ζεύς ακαμάτου πυρός ορμή. Ζεύς πόντου ρίζα. Ζεύς ήλιος ηδέ σελήνη. Ζεύς βασιλεύς. Ζεύς αυτός απάντων αρχιγένεθλος. Εν κράτος, είς δαίμων γένετο, μέγας αρχός απάντων. Εν δε δέμας βασίλειον, εν ώ τάδε πάντα κυκλείται. Πύρ και ύδωρ και γαία και αιθήρ, νύξ τε και ήμαρ. Κικλήσκω μέγαν, αγνόν, Ολύμπιον, ακραίον, ερισμάραγον Δία, νεφεληγερέτην, περίφαντον, ηέριον, φλογόεντα, πυρίδρομον, ηεροφεγγή, αστράπτοντα σέλας νεφέων παταγοδρόμω αυδή, βρύμηνιν, ανίκητον θεόν αγνόν, αστραπέα Δία, υέτιον, παγγενέτην, βασιληά μέγιστο (τετράκις στα 4 σημεία) Κλύθι Ζεύ. Ζεύ πολυτίμητε, Ζεύ άφθιτε, τήνδε τοι ημείς μαρτυρίην τιθέμεσθα λυτήριον, ηδέ πρόσευξιν. Κλύθι Ζεύ. Ζεύ Αιώνων βασιλεύ, ευρύοπα, παγγενέτα, διά σήν κεφαλήν εφάνη τάδε πάντα γαία θεά μήτηρ, ορέων θ'υψαύχενες όχθοι, και πόντος, και πανθ' οπόσ' ουρανός εντός έταξε. Κλύθι Ζεύ. Ζεύ κρόνιε, Ζεύ πάτερ, υψίβρομον πυρσαυγέα κόσμον ελαύνων, Ζεύ Ολύμπιε, σκηπτούχε, καταιβάτα, οβριμόθυμε, παντογένεθλε, αρχή πάντων, πάντων τε τελευτή, ακραίε, υέτιε, σεισίχθων, αυξητά, καθάρσιε, παντοτινάκτα, αστράπιε, κεραύνιε, βρονταίε, φυτάλιε Ζεύ. Κλύθι ακραίε Ζεύ, κλύθι υέτιε, κλύθι αιολόμορφε. Δεύρο παντός κτίστα, Θεών Θεέ , κοίρανε παντός, και χάριν λοιβής δίδου συνεχείς καρποτρόφους όμβρους επί την Ελλήνων γήν. (σπονδή τρίς) Χαίρε Ζεύ. Χαίρε Μέγα Θεέ Πατρώε, βασιλεύ μέγιστε, αυτοπάτωρ, πανυπέρτατε, μακάρων τε θεών πάτερ ηδέ και βροτών, ίλαος είης, ευτυχίην Ελλησι προφαίνων. Χαίρε Πάτερ, χαίρ' αύθι Ζεύ άναξ, παντοκράτωρ.

ΚΥΠΡΟΣ -ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΣ 1974

ΚΥΠΡΟΣ -ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΣ 1974
Τι είχε συμβεί στ΄αλήθεια και η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μίλησε στην αποφασή της , για απομάκρυνση "΄ολων των στοιχείων και το κάθε μορφης στρατιωτικό προσωπικό ";

Πώς γράφεται η μελλοντική ιστορία των Ελλήνων

Πώς γράφεται η μελλοντική ιστορία των Ελλήνων
Η πολιτιστική αλλαγή μοιάζει με ένα υπόγειο ρεύμα. Ρεύμα που πολλές φορές χρειάζεται αιώνες για να έρθει στην επιφάνεια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ :ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ-ΕΝΟΧΑ ΧΕΡΙΑ :ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ :ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ-ΕΝΟΧΑ ΧΕΡΙΑ :ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...
***ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΡΑΛΛΗ" ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ !!***

"University Spy - A True Story" / "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια"

"University Spy - A True Story" / "Πανεπιστημιακη κατασκοπεια – Μια αληθινη ιστορια"
Η CIA έχει γινει σημερα το παγκόσμιο Υπουργείο Παιδείας και κανενα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει την παραμικρη δυνατοτητα να ξεφυγει απο τον ελεγχο της. Ενα βιβλιο, που θα καταπληξει οσους ακομη δεν καταλαβαν τι γινεται

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Πώς θα συνεδρίαζε η λέσχη με την απουσία των πολιτικών πρωταγωνιστών της χώρας; Δεν είναι πασιφανές ότι το θεατρικό σκηνικό δεν συγκινεί πλέον κανένα; Ας δούμε τώρα τις αντιφάσεις διεξοδικά. ....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ.
ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ Ο Β. ΓΟΥΩΛΤΕΡΣ…..

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ο συμβιβασμός.

ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ο συμβιβασμός.
Να επιφορτιστεί ο πρωθυπουργός Παπανδρέου να τον απολύσει.. Άν κάτι πάει στραβά , τότε να αναλάβει η NSA , σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ...

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ.

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Η Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Σημειώσεις ενός δημοσιονόμου...

NSA-ΟΙ Εντολές πρός τον Ανδρέα Παπανδρέου απο το 1974.

NSA-ΟΙ Εντολές πρός τον Ανδρέα Παπανδρέου απο το 1974.
Ο βέρνον Γουώλτερ, που είχε υπό την εποπτεία του τον Α Παπανδρεόυ , προσηλθε μία ώρα αργότερα. Ο Μπραΐαν Κρόζιερ κρατουσε τα {πρακτικά} της συζήτησης από την αρχή. Τα θέματα ήταν απλά:

Οι ΗΠΑ πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα;

Οι ΗΠΑ πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα;
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο.

"Μέδουσα"

"Μέδουσα"
Περίεργο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ένα βιβλίο των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ με τον τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ» που το υπογράφει κάποιος JOHN X.

Άκρως απόρρητο: Απο: Υπουργείο Αμυνας.

Άκρως απόρρητο: Απο: Υπουργείο Αμυνας.
ΘΕΜΑ:Εφαρμογη Προεδρικών οδηγιών. Παρακαλούμε όπως ενεργήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του συνημμένου Μνημονίου. Αποτελέσματα ενεργειών σας να αναφέρετε σε εμάς και στην επιτροπή 40.

Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»

Για την ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει το ΣΧΕΔΙΟ «ΜΙΝΑΡΕΣ»
Αναταραχή και φόβος θα είναι ο στόχος του ΣΧΕΔΙΟΥ «ΜΙΝΑΡΕΣ». το οποίο έχει σχεδιαστεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ απεργίες,διαδηλώσεις , κατάληψη αστυνομικών τμημάτων, δολοφονίες και τραυματισμούς, εμπρησμούς ,και ληστείες.

NSSM 1 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ………ΜΑΡΤΙΟΣ 1987-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

NSSM 1 Ο ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ………ΜΑΡΤΙΟΣ 1987-ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τα κρίσιμα για την Ελλάδα εκείνα 24ωρα , ελληνικά και τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη διέσχιζαν τον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.. Οι τυφλοί του Αιγαίου. «Λοιπόν παιδιά μου ...;.αύριο τέτοια ώρα θα έχουμε μεγάλο γλέντι ...;» είπε ο στρατηγός Λόουτζ , επί κεφαλής της JUSSMAGG στην Ελλάδα. ΗΤΑΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1987.

ΤΟ τεχνικό μέρος της Επιχείρησης OVERKILL είναι το εξής...

ΤΟ τεχνικό μέρος της Επιχείρησης OVERKILL είναι το εξής...
1} Ναρκοθέτηση των ελληνικών λιμανιών τησ Μακεδονίας-Θράκης{Θεσσαλονίκης , Καβάλας, Αλεξανδρούπολης κ.λ.π.}

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
}Αν επιβληθούν, πρώτα θα ισχυροποήσουν τη θέση τους με την αυτόνομη εξόρυξη των Ελληνικών πετρελαίων , διαταράσσοντας με αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια πετρελαική πολιτική, ενω θα δυναμώσουν την Ελληνική οικονομία.

Στα 730 δισ. δραχμές ο λογαριασμός για τα «αόρατα» δάνεια .Η "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΙΤΗ" ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠ

Στα 730 δισ. δραχμές ο λογαριασμός για τα «αόρατα» δάνεια .Η "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΙΤΗ" ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠ
H ώρα του ταμείου για τα σύγχρονα χρηματοοικονομικά προϊόντα φθάνει, και ο λογαριασμός για το 2003 ανέρχεται στα 2,3 δισ. ευρώ (730 δισ. δραχμές). Tο ποσό αυτό πρέπει να καταβληθεί από το υπουργείο Oικονομικών για την αποπληρωμή τριών δανείων που στηρίχθηκαν στα νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Τα σύγχρονα χρηματοοικονομικά προϊόντα πρωτοχρησιμοποιήθηκαν από την Eλλάδα το 1998 και ήταν ένα από τα συστατικά στοιχεία εμπλουτισμού του οράματος του λαϊκού καπιταλισμού.

ΦΑΚΕΛΟΣ:ΚΥΠΡΟΣ 1974

ΦΑΚΕΛΟΣ:ΚΥΠΡΟΣ 1974
(ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ)

Αναβάθμιση του Ελληνικού Πολεμικού Δόγματος

Πολιτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Επαναστάσεως

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ :ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ....

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ :ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ ....
Όταν πολλά χρόνια αργότερα , το 1980 κουβεντιάζαμε στο σπίτι του, (Στ. Στεφανόπουλου) στην οδό Λάχητος 5, παραδέχθηκε ότι διέπραξε το μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ 1984, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΦΡΟΔΟΧΟΥΣ...

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ -Η συγκρατημενη στρατηγική-Η ιδέα μιας τελικής διευθέτησης..

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ -Η συγκρατημενη στρατηγική-Η ιδέα μιας τελικής διευθέτησης..
Θα εφεύρουμε έναν πόλεμο στον οποίο οι άλλοι θα είναι επιτιθέμενοι !....

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Θα πρέπει να στρέψουμε κυρίως την προσοχή μας στου νέους, στα λύκεια, και τα σχολεία γενικότερα, τις αγορές, τα εργοστάσια, τα μπάρ, τους χώρους διασκέδασεις ......ειδικά των νέων !!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ***ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ***ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠ.
***ΤΟ 30% ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ******** ****ΑΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ**********ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ***ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ***ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ *****ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ****

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.
Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.